Onze
arbeidsvoorwaarden

Bij Kindergarden worden randvoorwaarden gecreëerd waarbij kinderen en medewerkers ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en ontplooien.

Kindergarden, een Great Place to Work

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving op de mooiste locaties. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij Kindergarden.

Ga je aan de slag bij Kindergarden dan kom je terecht bij een Great Place to Work. Lees hieronder welke arbeidsvoorwaarden wij je mogen bieden. Enthousiast? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Unieke extra's

Bij Kindergarden ontvang je een salaris conform de cao Kinderopvang, waarbij de trede en schaal afhankelijk zijn van je functie, opleiding en werkervaring. Wanneer je de eindtrede hebt bereikt groei je altijd eenmalig door naar de volgende schaal. Op dit salaris ontvang je 8% vakantietoeslag  en 210 vrije verlofuren op basis van 36 uur per week.

Heb je MBO niveau 3 en vijf jaar werkervaring? Dan kun je direct doorgroeien naar schaal 7 als senior pedagogisch medewerker.

Heb je MBO niveau 4 of HBO, dan kun je na drie jaar werkervaring direct doorgroeien naar schaal 7 als senior pedagogisch medewerker.

Heb je MBO niveau 3? Dan bieden we de mogelijkheid om je bij te scholen naar MBO niveau 4. Deze doorgroeimogelijkheid verzorgen én betalen wij.

We zorgen voor een prettige, kindgerichte en inspirerende werkomgeving op de mooiste locaties.

Kindergarden biedt jou naast deze primaire voorwaarden ook de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden en extra’s.

We bieden de zekerheid van een vast- of flexcontract. Afhankelijk van jouw situatie en wensen.
Er is altijd de intentie om samen met jou toe te werken naar een contract voor onbepaalde tijd. We gaan immers voor stabiliteit en vaste gezichten op de groep.

Vitaliteitsbudget. Maandelijks ontvang je een bijdrage aan vitaliteitsbudget van 0,4% van je maandsalaris. Deze bijdrage wordt bij je salaris uitgekeerd. Een leuk extra-tje dat je wellicht kunt besteden aan de sportschool, yogalessen of wellicht een welverdiende massage op zijn tijd.

Ziektekostenverzekering. Het is mogelijk om via Kindergarden deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering bij VGZ. Je krijgt korting op de maandpremie van de basisverzekering en aanvullende pakketten. En deze korting geldt (indien van toepassing) ook voor je partner en kinderen.

Tegemoetkoming op ziektekosten. Wanneer je bent ingeschaald tot en met schaal 6 ontvang je een tegemoetkoming zorgverzekering van € 8,- bruto per maand. Deze bijdrage wordt maandelijks bij je salaris uitgekeerd. Wanneer je ook een aanvullende zorgverzekering hebt, ontvang je een extra aanvullende tegemoetkoming van € 8,- per maand.

 

Respect voor elkaar, samenwerking, communiceren, het zit eigenlijk in de kleine dingen en vooral in: betrokkenheid en hard werken met plezier.

Diane Woelinga, Vestigingsmanager

 

Reiskostenvergoeding. Als je kosten maakt voor het reizen naar je werk met OV of auto krijg je van ons een reiskostenvergoeding. Voor het OV worden je kosten volledig vergoed. Mocht je met de auto gaan dan ontvang je (ongeacht de reisafstand) 19 cent per KM.

Wervingsbonus nieuwe collega. Kindergarden beloont medewerkers voor het werven van nieuwe collega’s. Dit omdat we weten dat onze collega’s een hele belangrijke bron zijn in de werving van nieuwe collega’s. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan ontvang je 600 euro bovenop je salaris.

Training en coaching. We kunnen alleen maar de beste zijn, als we onze medewerkers voortdurend de kans geven om zich te ontwikkelen. Via de Kindergarden Academie krijg je trainingen on the job, die helemaal aansluiten bij jouw wensen en behoeften; geen vast programma en verplichte studieovereenkomsten. We hebben altijd oog voor je persoonlijke ontwikkeling met doorgroeitrajecten en high potential (hipo) trajecten.

De liefde, de warmte en vooral de band die je met kinderen en ouders opbouwt, maken ons werk heel bijzonder

Heleen de Haan, Kwaliteitsmanager

Fietsplan. Omdat we medewerkers willen stimuleren met de fiets naar het werk te gaan of in vrije tijd aan beweging te doen, kan je gebruik maken van ons fietsplan. Met deze regeling kun je met een belastingvoordeel een fiets aanschaffen.

Gezonde en vers bereide lunch. Gezonde voeding volgens de schijf van vijf speelt een belangrijke rol in onze pedagogische visie. Op elke vestiging wordt dagelijks een warme en gezonde lunch bereid. Pedagogisch medewerkers lunchen met de kinderen mee. Gezond voor jou als medewerker en een goed voorbeeld voor de kinderen!

Korting op opvang. Breng jij ook je eigen kind(eren) naar Kindergarden? Dan krijg je als collega 5% korting.

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden