Dit zijn onze arbeidsvoorwaarden

Wil jij je talenten inzetten en jezelf ontwikkelen?

Wij bieden:

  • Lange termijn overeenkomst. Zekerheid met de intentie om samen toe te werken naar een contract voor onbepaalde tijd. We gaan immers voor stabiliteit en vaste gezichten op de groep
  • Salaris conform CAO Kinderopvang, schaal en trede afhankelijk van je functie en ervaring
  • 8% vakantiegeld en 210 vrije verlofuren op basis van 36 uur per week
  • Investering in jouw persoonlijke groei
  • Fietsplan, aanbrengpremie
  • collectieve ziektekostenverzekering
  • Kortingsregeling voor kinderen van medewerkers bij Kindergarden

Debbie Corinaldi, 28

Past het bij je wat je wil? Dan krijg je het vertrouwen om door te groeien.

Kindergarden Academie

We kunnen alleen maar de beste zijn, als we onze medewerkers voortdurend de kans geven om zich te ontwikkelen. Via de Kindergarden Academie krijg je trainingen on the job, die helemaal aansluiten bij jouw wensen en behoeften; geen vast programma en verplichte studieovereenkomsten.

We investeren graag in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld om je kennis over bijzonder gedrag te vergroten, of door de training ‘baby’s willen bewegen’te volgen. Onze academie levert je skills, inzichten en heel veel inspiratie op!

 

Lees meer

 

Ook voor jou een Best Workplace

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij Kindergarden. Onze inspanningen worden gewaardeerd, ook door Great Place To Work Nederland met een derde plaats op de lijst van Best Workplaces. Deze instelling onderzoekt jaarlijks de mate van vertrouwen, de trots en het plezier dat mensen hebben om bij een bedrijf of organisatie te werken. Wat doen we bij Kindergarden om een aantrekkelijke werkgever te zijn?

 

Lees verder

Aan de slag bij Kindergarden

Spreekt onze visie je aan en wil je weten hoe wij werken? Kom dan eens naar een van onze evenementen. Wil je meteen aan de slag? Bekijk dan onze vacatures.

Ga naar alle vacatures

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Neem contact op met onze recruiter
Brenda van Keulen via vacature@kindergarden.nl
of 06 830 508 33