Collega’s vertellen

Wat maakt Kindergarden bijzonder?

Je wordt gezien bij Kindergarden. We geven je vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid, of het nu gaat om je eigen ontwikkeling, je work-life balance, of het meedenken over het verbeteren van onze kwaliteit. Daarom maak jij het verschil, samen met je collega’s. Die zijn net zo gedreven, betrokken en enthousiast als jij.

Werken bij Kindergarden, dat is kinderen én jezelf ontwikkelen. Onze eigen medewerkers kunnen je dat het beste zelf vertellen.

Zo werken wij

Stephanie

pedagogisch medewerker

Lees meer

Jasmijn

was stagiair, nu oproepkracht

Lees meer

Debbie

vestigingsmanager

Lees meer

Samen groeien, leren en vieren

We willen kinderen het allerbeste bieden. Samen met jou werken we daar heel hard aan. Jij inspireert, geeft aandacht, ontwikkelt. Samen groeien en leren we. Elke dag opnieuw. Onze successen vieren we met elkaar.

Niet alleen pakken we elk jaar groots uit met een feest voor alle medewerkers, je viert ook kleine successen en leuke dingen samen met je team: een goede GGD-controle, een mooie beoordeling in een enquête, een positief stuk in een lokale krant.

'Dit is wat ik goed kan...

…en waar ik ook echt gelukkig van word.’

Lees het verhaal van Gwenn. Pedagogisch medewerker op de vestiging Vondelstraat in Amsterdam.

Lees verder

'Iedereen krijgt dezelfde kansen...

…Dat is uniek.’

Lees mee met de ervaringen van Marloes. Begonnen als stagiaire en inmiddels doorgegroeid naar Pedagogisch expert bij Kindergarden.

Lees verder

'Ik dacht: dit is de plek...

… waar ik mezelf zie werken.’

Ashley, pedagogisch medewerker op de babygroep, vertelt over haar ervaringen bij Kindergarden.

Lees verder

Ieder kind is uniek. Jij bent uniek.

Baby’s zien opgroeien tot kinderen die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Daar ligt ook onze toegevoegde waarde: kinderen stimuleren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We nemen de ontwikkeling van kind en medewerker als uitgangspunt: ieder kind is uniek, jij bent uniek! Samen zijn we Kindergarden. Dat is onze kracht.

Via de oproeppoel kwam ik vast in dienst

‘Ik ben begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels drie jaar geleden toen het nog veel minder goed ging met de economie en de kinderopvang. Toch kreeg ik na een tijdje een vast contract aangeboden. Vanaf het moment dat ik mijn voet bij Kindergarden over de drempel zette, voelde ik me thuis. Ik heb ook zoveel plezier met de kinderen!’

Judith Grimmelius, 24

Ik voelde me direct thuis op de vestiging.

Judith

Rust, licht en overzicht. Over alles is nagedacht.

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Neem contact op met onze recruiter
Brenda van Keulen via vacature@kindergarden.nl
of 06 830 508 33