16

sep

Meet & Greet Den Haag Appelgaard

Jij komt toch ook? Op maandag 16 september organiseren de collega’s van Kindergarden Den Haag Appelgaard een Meet&Greet voor pedagogisch medewerkers. We hebben meerdere vacatures in de regio en maken graag kennis met je.

Lijkt het je leuk een keer bij ons binnen te kijken? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Kindergarden, naar ons pedagogisch beleid en wil je misschien meer weten over de Kindergarden Academie? Kom dan zeker kennismaken

In een zeer informele setting vertellen wij je onder het genot van een hapje en een drankje wat het werken bij Kindergarden zo uniek maakt en krijg jij de mogelijkheid al jouw vragen te stellen over Kindergarden, de functie en onze teams. Wij zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou. We organiseren korte 1-op-1 gesprekken om elkaar beter te leren kennen. En je kunt deelnemen aan een mini-workshop van onze vestigingsmanager.

Zijn we na afloop beiden enthousiast? Is er een klik? Dan plannen we meteen een meeloopdag in op een van onze vestigingen in Den Haag.

Kortom, een mooi moment om bij ons binnen te kijken, de sfeer te proeven en direct te solliciteren. En uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje.

Vacatures

Nieuwsgierig naar de functie van pedagogisch medewerker? Bekijk hier onze vacatures.

Voor wie is de Meet&Greet?

Om in aanmerking te komen voor de rol van Pedagogisch medewerker bij Kindergarden is het van belang dat je in het bezit bent van een VOG en een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang. En belangrijker nog: je deelt met ons de passie voor de begeleiding, ontwikkeling en verzorging van kinderen.

Meld je nu aan

Delen? Graag!

Praktische info:

Kindergarden Kinderdagverblijf Den Haag Appelgaard, Bosbesstraat, Den Haag, Nederland 16 september 19:00 - 20:30 Gratis

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden