‘Hun waardering raakt me diep’

Waarom kies jij voor Kindergarden? Goed werkgeverschap betekent voor Kindergarden vertrouwen, aandacht, gehoord en gezien worden. Zodat iedere werkdag een feestje is. Nellie vertelt waarom zij dagelijks met veel plezier naar haar werk gaat.

‘Hun waardering raakt me diep’

‘Mijn eerste kennismaking met Kindergarden was tijdens een Meet & Greet avond. Ik was meteen verkocht. Wat een leuke mensen! Iedereen was aardig en zo positief. Het eerste jaar werkte ik als pedagogisch medewerker in de flexpool. Dat was voor mij perfect: ik heb pas drie jaar geleden mijn diploma behaald en kreeg zo de kans om op verschillende groepen en bij verschillende vestigingen aan de slag te gaan. Zo kon ik in korte tijd het vak nog beter onder de knie krijgen en bekend worden met de werkwijze en het beleid van Kindergarden.

Als ’s ochtends de kinderen komen aanrennen, zwaaiend en lachend, dan geeft me dat energie voor de hele dag. Daar word ik zo blij van!
Nellie

Toch wilde ik op een gegeven moment meer vastigheid. Dit heb ik aangekaart bij mijn manager en kort daarna kon ik starten op de peutergroep bij Amsterdam Middenweg. Het is fijn dat er naar mijn wensen wordt geluisterd. Ik heb het op deze vestiging reuze naar mijn zin. De sfeer binnen het team is ontzettend goed, iedereen is behulpzaam en staat voor elkaar klaar. Als ’s ochtends de kinderen komen aanrennen, zwaaiend en lachend, dan geeft me dat energie voor de hele dag. Daar word ik zo blij van! Wat ik doe, wordt echt gewaardeerd. Sinds afgelopen zomer spring ik een dag extra bij op de groep. Laatst kwam ik thuis, stond er een prachtige bos bloemen op me te wachten. Wow, wat een verrassing! Dat ontroerende me enorm.’