Meet & Greet Kindergarden Houten

Donderdag 31 maart
Kennismaken, sfeer proeven en direct solliciteren

Heb je hart voor dit vak, dan kom je vanzelf op de goede plek.

Danique

Op donderdag 31 maart organiseren de collega’s van onze vestiging Kindergarden Houten Tuibrug een Meet&Greet voor pedagogisch medewerkers. Een unieke kans om een keer bij ons binnen te kijken op ons kinderdagverblijf, de sfeer te proeven én direct te solliciteren. Lijkt het je leuk een keer bij ons binnen te kijken?

En nog leuker… neem iemand mee. Ken je iemand waarvan je denkt dat Kindergarden best een goede match zou kunnen zijn of zou je graag als collega een vriend, oud-studiegenoot of familielid een rondleiding willen geven? Kom dan gewoon samen langs en kennismaken. Kom je liever alleen, dat kan natuurlijk ook.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten.

In een zeer informele setting vertellen wij je met veel plezier wat het werken bij Kindergarden zo uniek maakt en krijg jij de mogelijkheid al jouw vragen te stellen over Kindergarden, de functie en onze teams. We laten je graag onze groepen zien en nemen je mee in de manier waarop wij werken en de mogelijkheden die we bieden via bijvoorbeeld onze eigen Kindergarden Academie.

Wij zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou. We nemen echt de tijd om elkaar beter te leren kennen en zijn we na afloop beiden enthousiast? Is er een klik? Dan plannen we meteen een meeloopdag in op onze vestiging.

Kortom, een mooi moment om bij ons binnen te kijken, de sfeer te proeven en direct te solliciteren. En uiteraard zorgen we voor een hapje en drankje.

Nieuwsgierig naar de vacatures die nu uitstaan in Houten?

Bekijk onze vacatures.

Praktische informatie

Adres: Kindergarden, Tuibrug 1 in Houten
Datum; donderdag 31 maart
Tijd: van 19.00 tot 20.30 uur
Kosten: gratis

Meet&Greet Houten

Bring a friend event Maart2022
Naam(Vereist)