Werken in de flexpool

Je werkt graag flexibel. Op de momenten dat het jou het best uitkomt. Dit omdat je wellicht nog een (vervolg)studie doet, graag extra uren maakt naast je parttime baan of omdat de thuissituatie zo is ingericht dat een flexibel contract uitkomst biedt.

Bij Kindergarden zijn wij voor meerdere vestigingen (KDV en BSO) en regio’s op zoek naar pedagogisch medewerkers die bij ons in de flexpool willen werken.

Onze Flexpool vacatures

Een afwisselende rol

Als pedagogisch medewerker flexpool val je in en wordt je opgeroepen op de momenten dat er op een vestiging (extra) collega’s nodig zijn, door bijvoorbeeld verlof, vakantie of ziekte. Je werkt op verschillende vestigingen of op meerdere (leeftijds-) groepen. Een afwisselende rol, waardoor je in diverse teams meedraait en veel ervaring opdoet in je vak.

Afhankelijk van jouw wensen ontvang je van ons een 0-urencontract of een flex-contract met een vast aantal uren. Je werkdagen en beschikbare uren stem je vervolgens af met de vestigingsmanager.

Solliciteer meteen

Een fijne en inspirerende werkplek

Op welke vestiging of groep je ook werkt. Bij Kindergarden werk je met materialen die de kinderen stimuleert in hun ontwikkeling en zelfredzaamheid. Je laat de kinderen zelf keuzes maken in de spelmaterialen, een eigen plekje opzoeken om een activiteit te doen of betrekt ze bij een groepsactiviteit. Alle prikkels die jij biedt als professional helpen een kind een volgende stap te maken in zijn of haar ontwikkeling. Ons pedagogisch programma Wereldwijs, maar ook de trainingen en workshops van de Kindergarden Academie geven je hierin houvast.

Een bijbaan in de kinderopvang?

Is het werken met kinderen jouw passie en wil jij naast je HBO of WO studie graag werkervaring opdoen?

Combineer dan je HBO studie (Pedagogiek, Pabo, iPabo of SPH) met een fantastische bijbaan in de kinderopvang. Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de opvang en verzorging van kinderen, wat maakt er een aantal eisen gelden:

  • Je hebt minimaal 75%  van de studiepunten behaald
    en/of
  • Je bent al in het bezit van een kwalificerende MBO opleiding (denk aan, Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker 3&4, SPW, Onderwijs Assistent of Sport & beweging)

Volg je nu een WO studie en heb je al een kwalificerende MBO of HBO opleiding afgerond. Ook dan is een bijbaan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang super leuk te combineren.

Lees meer

‘Werkplek? Zo voelt het helemaal niet. Kindergarden is een tweede thuis! Voor de kinderen, maar ook voor mij.’

Deveney Alicia

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden