Binnenkijken@
Kindergarden

Meld je aan voor een persoonlijke rondleiding.

Heb je hart voor dit vak, dan kom je vanzelf op de goede plek.

Danique

Kom je een keer bij ons langs? Gewoon op de koffie om een keer geheel vrijblijvend kennis te maken. We laten je graag onze vestiging zien en vertellen met veel plezier over het werken bij Kindergarden. Sta jij graag even stil bij bijvoorbeeld onze babygroep? Dat kan. Wil jij meer weten over de inrichting en ons spelmateriaal? Daar vertellen we je graag over. Nieuwsgierig naar onze doorgroeimogelijkheden en opleidingen via de Kindergarden Academie? Ook daar hebben we de tijd voor.

Kortom; kom een keer langs om de sfeer te proeven, om kennis te maken en ook echt al je vragen te stellen. We plannen graag iets met je in op een moment dat het jou uitkomt. Want we zijn allemaal druk genoeg, maar we willen hier graag tijd voor maken, speciaal voor jou.

See you@Kindergarden

Meld je aan voor een persoonlijke rondleiding.

Binnenkijken@Kindergarden

Meld je aan voor een rondleiding op een van onze vestigingen. Geef naast de locatie, ook zeker jouw voorkeur aan in dag en tijdstip. We nemen contact met je op om de afspraak vast te leggen.
  • Heb je een specifieke voorkeur, laat ons hier dan weten bij welke vestiging je graag op rondleiding komt. Twijfel je, laat ons dan weten in welke stad je graag langskomt, dan koppelen wij je aan een vestiging bij jou in de buurt.