01

okt

Meet & Greet Den Haag Alexanderstraat

Nieuwsgierig? Wil jij eigenlijk wel eens rondkijken op ons kinderdagverblijf? Ben je benieuwd naar ons pedagogisch beleid en wil je graag meer weten over onze collega’s? Kom dan kennismaken tijdens de Meet & Greet van dinsdag 1 oktober op onze vestiging Kindergarden Den Haag Alexanderstraat.

Ervaar zelf de sfeer en inrichting van onze vestigingen. Maar leer ook onze collega’s kennen. Ben je enthousiast? Je krijgt uiteraard de kans om direct te solliciteren. We hebben meerdere vacatures in de regio en maken graag kennis met je.

Kom je kennismaken?

Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen wij je wat het werken bij Kindergarden zo uniek maakt en krijg jij de mogelijkheid al jouw vragen te stellen over Kindergarden, de functie van pedagogisch medewerker en onze teams. Na het hapje en een drankje organiseren we korte 1-op-1 gesprekken om elkaar beter te leren kennen. En kun je deelnemen aan een mini-workshop van een vestigingsmanager of pedagogisch expert.

Zijn we na afloop beiden enthousiast? Is er een klik? Dan plannen we meteen een meeloopdag in op een van onze vestigingen in Den Haag.

Kortom, een mooi moment om in een informele setting bij ons binnen te kijken, de sfeer te proeven en direct te solliciteren.

Vacatures

Nieuwsgierig naar de functie van pedagogisch medewerker? Bekijk hier onze vacatures.

Voor wie is de Meet&Greet?

Om in aanmerking te komen voor de rol van Pedagogisch medewerker bij Kindergarden is het van belang dat je in het bezit bent van een VOG en een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang. En belangrijker nog: je deelt met ons de passie voor de begeleiding, ontwikkeling en verzorging van kinderen.

Meld je nu aan

Delen? Graag!

Praktische info:

Alexanderstraat 26-28, Den Haag, Nederland 01 oktober 19:00 - 20:30 Gratis

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden