14

dec

Meet&Greet Zeist

Ben jij pedagogisch medewerker en altijd al nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Kindergarden? Kom dan een keer bij ons langs. Op dinsdag 14 december organiseren wij een Meet&Greet wervingsavond op onze vestiging Kindergarden Zeist Choisyweg. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen wij je wat het werken bij Kindergarden zo uniek maakt.

En nemen we je mee in de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden voor onze collega’s. En natuurlijk krijg je meer dan voldoende ruimte om rond te kijken en al jouw vragen te stellen. Lijkt het je leuk een keertje bij ons binnen te kijken? we ontmoeten je graag.

Heb je hart voor dit vak, dan kom je vanzelf op de goede plek

Danique

Blijf jezelf ontwikkelen, juist bij Kindergarden

Ervaar zelf de sfeer en inrichting van onze vestigingen. Kijk bij ons rond. Maar leer ook onze collega’s kennen, Ze vertellen graag over hun ervaringen bij Kindergarden. Tijdens de Meet&Greet van vanavond staan we extra stil bij de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden voor collega’s bij Kindergarden en onze Kindergarden Academie. De vestigingsmanager neemt je mee in de diversiteit aan functies bij ons op de vestiging, maar ook op het hoofdkantoor. En onze visie op groeien en ontwikkelen, ook op persoonlijk vlak. Een leven lang gelukkig werken bij Kindergarden, daar gaat het om.

En wij zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou. Er is ook zeker ruimte voor korte 1-op-1 gesprekken om elkaar beter te leren kennen. Zijn we na afloop beiden enthousiast? Is er een klik? Dan plannen we meteen een meeloopdag in op een van onze vestigingen in de regio.

Kortom, een mooi moment om in een informele setting bij ons binnen te kijken, de sfeer te proeven, mogelijkheden te verkennen en direct te solliciteren.

Vacatures

Nieuwsgierig naar de functie van pedagogisch medewerker? Bekijk hier onze vacatures.

Voor wie is de Meet&Greet?

Om in aanmerking te komen voor de rol van Pedagogisch medewerker bij Kindergarden is het van belang dat je in het bezit bent van een VOG en een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang. En belangrijker nog: je deelt met ons de passie voor de begeleiding, ontwikkeling en verzorging van kinderen.

Meld je aan

Delen? Graag!

Praktische info:

Choisyweg 2, Zeist, Nederland 14 december 19:00 - 21:00 Gratis

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Marlous
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl
of op 06-302 45 810