Great Place to Work

Een leven lang gelukkig werken

Nicole Krabbenborg

Werken vanuit ons hart verbindt ons. Zo maken we de wereld een beetje mooier, met alle kinderen en met elkaar.

Trots! Wij zijn een Great Place to Work!

We investeren continu in onze medewerkers. Dat wordt gewaardeerd. Niet alleen door ouders en collega’s, maar ook door Great Place to Work® dat ons beloont met een mooie notering. Elk jaar onderzoekt dit onafhankelijke instituut de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties.

Dankzij de passie en energie van onze medewerkers staan we in 2020 opnieuw op de lijst van Best Workplaces in Nederland! Met een top drie notering in 2015, 2016 en 2018 scoort Kindergarden onverminderd hoog als Great Place to Work.

In de top 10 Best Workplaces 2020

Wat zijn we trots!! We hebben een plek in de top 10 van Best Workplaces 2020 in de categorie large workplaces. Wat een mooi compliment in deze onrustige tijden door het Coronavirus, waarbij alle collega’s alles op alles zetten om onze vestigingen open te houden voor ouders en hun kinderen in de cruciale beroepen, er initiatieven ontstaan om online met elkaar samen te werken, we trainingen volgen om onze vakkennis op peil te houden.

We zijn trots op alle collega’s. De passie, energie en liefde voor het vak. Samen maken we Kindergarden tot een fantastische organisatie en een Great Place to Work. Nieuwsgierig geworden naar een baan bij Kindergarden?

Lees meer over Kindergarden

Ook voor jou een Great Place to Work

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij Kindergarden. Wat we bij Kindergarden doen om ook voor jou een aantrekkelijke werkgever te zijn?

  • Je kan je focussen op je vak. Je krijgt de tijd en ruimte om écht aandacht te hebben voor het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van kinderen
  • We investeren in jouw ontwikkeling. Je blijft je ontwikkelen via onze eigen Kindergarden Academie
  • We stimuleren je om de uitdaging te zoeken, om goed voor jezelf te zorgen én voor een goede balans tussen werk en privé

Aan de slag bij Kindergarden?

Vind je droombaan

Medewerkers waarderen vooral de warmte, de onderlinge sfeer en de vele ontwikkelingsmogelijkheden.

Marieke,
Pedagogisch expert

In het nieuws

8-4-2020 –  Great Place to Work
Nicole Krabbenborg vertelt over het effect van de maatregelen rondom het Coronavirus op onze organisatie. Hoe pakt Kindergarden dit aan en wat betekent dit voor ons werkgeverschap, nu en in de toekomst?

Lees het artikel

30-01-2020 – MT.nl
Algemeen directeur Nicole Krabbenborg gaf een interview over goed werkgeverschap en hoe zij de cultuur van Kindergarden heeft kunnen versterken in deze tijden van groei. ‘Onze eerste aandacht gaat uit naar de ontwikkeling van onze medewerkers.’

Lees het artikel

 

Uitgelichte vacatures

Pedagogisch medewerker

Bussum Brediusweg

Vol spannende verhalen over olifanten en prinsessen in de zandbak komen ze bij je binnen op de groep. Opa die…

33 uur 03-02-2020 Bussum

Bijbaan pedagogisch medewerker

Rotterdam BL Rottekade

Wil jij naast je opleiding lekker wat bijverdienen? Maar vooral meteen werkervaring opdoen. Kan jij niet wachten echt aan de…

16 uur 01-02-2020 Rotterdam

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Neem contact op met onze recruiter
Brenda van Keulen via vacature@kindergarden.nl
of 06 830 508 33