Kindergarden is een Great Place to Work

We investeren continu in onze medewerkers. Dat wordt gewaardeerd. Niet alleen door ouders en collega’s, maar ook door Great Place to Work® dat ons beloont met een mooie notering. Elk jaar onderzoekt dit onafhankelijke instituut de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties.

Dankzij de passie en energie van onze medewerkers staan we in 2018 opnieuw op de lijst van Best Workplaces in Nederland! We zijn bekroond met een fantastische derde plek. Met een top drie notering in 2015 en 2016 scoort Kindergarden onverminderd hoog als Great Place to Work. Wij willen ons blijven ontwikkelen. De uitslag van het onderzoek kunnen we daarbij goed gebruiken. Samen denken we na over de toekomst. Jouw mening is belangrijk en wordt gehoord.

Judith Grimmelius, 24

Rust, licht en overzicht. Een dagindeling met vaste structuur. Ik voelde me direct thuis op de vestiging.

Bekroond met een fantastische derde plaats

Kindergarden neemt de derde plaats in op de lijst van Best Workplaces 2018. Heel blij zijn we én trots… Wat we de kinderen bieden, bieden we ook onze medewerkers en dat wordt gezien en ervaren. Ook voor jou zijn we een Best Workplace. Met aandacht voor een goede work-life balans, onze Kindergarden Academie en een interessante werkplek.

Ook voor jou een Best Workplace

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij Kindergarden. Onze inspanningen worden gewaardeerd, ook door Great Place To Work Nederland met een derde plaats op de lijst van Best Workplaces. Deze instelling onderzoekt jaarlijks de mate van vertrouwen, de trots en het plezier dat mensen hebben om bij een bedrijf of organisatie te werken. Wat doen we bij Kindergarden om een aantrekkelijke werkgever te zijn?

Lees meer

 

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Neem contact op met onze recruiter.
Bel, sms of app Evelien Lammers
op 06 200 999 93