Great Place to Work

Een leven lang gelukkig werken

Werken vanuit ons hart verbindt ons. Zo maken we de wereld een beetje mooier, met alle kinderen en met elkaar.

Nicole Krabbenborg

Trots! Wij zijn een Great Place to Work!

We investeren continu in onze medewerkers. Dat wordt gewaardeerd. Niet alleen door ouders en collega’s, maar ook door Great Place to Work® dat ons beloont met een mooie notering. Elk jaar onderzoekt dit onafhankelijke instituut de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties.

Dankzij de passie en energie van onze medewerkers staan we in 2020 opnieuw op de lijst van Best Workplaces in Nederland! Met een top drie notering in 2015, 2016 en 2018 scoort Kindergarden onverminderd hoog als Great Place to Work.

#4 lijst Best Workplaces 2020

Yes! We zijn bekroond met de prachtige vierde plaats op de lijst van Best Workplaces NL 2020. Wat een mooi compliment! En wat zijn we trots op al onze collega’s.

In bijgaand interview vertelt algemeen directeur Nicole Krabbenborg wat Kindergarden doet om met hart en ziel te kunnen werken in een fijne, inspirerende werkomgeving. Om plezier te hebben met je collega’s, om trots te zijn op je organisatie.

 

Lees het interview

Collega's vertellen

Kindergarden is bekroond met een 4e plaats op de lijst van Best Workplaces. Daar zijn we natuurlijk super trots op. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Hoe ervaren de collega’s dit en waarom is Kindergarden voor hen een Great place to Work. Maarten Edelijn, Vestigingsmanager Arnhem De Enk vertelt en geeft 4 redenen waarom hij voor Kindergarden kiest.

Maarten vertelt

Ook voor jou een Great Place to Work

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij Kindergarden. Wat we bij Kindergarden doen om ook voor jou een aantrekkelijke werkgever te zijn?

  • Je kan je focussen op je vak. Je krijgt de tijd en ruimte om écht aandacht te hebben voor het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van kinderen
  • We investeren in jouw ontwikkeling. Je blijft je ontwikkelen via onze eigen Kindergarden Academie
  • We stimuleren je om de uitdaging te zoeken, om goed voor jezelf te zorgen én voor een goede balans tussen werk en privé

Aan de slag bij Kindergarden?

Vind je droombaan

Medewerkers waarderen vooral de warmte, de onderlinge sfeer en de vele ontwikkelingsmogelijkheden.

Marieke,
Pedagogisch expert

In het nieuws

8-4-2020 –  Great Place to Work
Nicole Krabbenborg vertelt over het effect van de maatregelen rondom het Coronavirus op onze organisatie. Hoe pakt Kindergarden dit aan en wat betekent dit voor ons werkgeverschap, nu en in de toekomst?

Lees het artikel

30-01-2020 – MT.nl
Algemeen directeur Nicole Krabbenborg gaf een interview over goed werkgeverschap en hoe zij de cultuur van Kindergarden heeft kunnen versterken in deze tijden van groei. ‘Onze eerste aandacht gaat uit naar de ontwikkeling van onze medewerkers.’

Lees het artikel

 

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Marlous
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl
of op 06-302 45 810