Vestiging

Amsterdam Bremstraat

Adres: Bremstraat 1-3, Amsterdam

Begin januari 2021 hebben we ons eerste kinderdagverblijf  in Amsterdam Noord geopend. In het voormalige postkantoor in de Van der Pekbuurt (Volewijck) vind je nu een fantastische plek voor kinderen en een prachtige en ruimtelijke werkplek voor jou als pedagogisch medewerker.

Lijkt het je leuk om met een nieuw team een mooie vestiging neer te gaan zetten? Solliciteer dan direct op onze vacatures in Amsterdam Noord. Het lijkt ons leuk je te ontmoeten.

Bekijk vacatures
Het pedagogisch programma ligt niet ergens op een plank, maar is elke dag werkelijkheid!

Stephanie Clasquin

De vestiging

Het is een fantastisch pand, met een mooie natuurlijke lichtinval door de hoge raampartijen. Een ideale werkomgeving voor jou en de kinderen.

Vestigingsmanager Rosalie Michels geeft je graag een rondleiding door het pand.

Onze inrichting is geheel volgens het Kindergarden concept met rustige kleuren en natuurlijke materialen. We creëren een leerrijke omgeving, die afgestemd is op de belevingswereld en ontwikkelfase van de kinderen. Over alles is nagedacht op deze nieuwe locatie.

Horizontale groepen
Ook op onze locatie in Noord werken we met horizontale groepen en bieden we kinderopvang aan voor kinderen van 2 maanden tot 4 jaar. In Noord kun je als pedagogisch medewerker direct aan de slag op een van de volgende groepen:

  • 3 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
  • 1 dreumesgroep (1 t/m 3 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar)
  • 1 peuterplusgroep (2,5 t/m 4 jaar)

Net zo enthousiast als wij over deze nieuwe locatie? En wil jij graag op onze gloednieuwe vestiging aan de slag? Solliciteer dan nu en creëer samen met ons een bruisende vestiging in Amsterdam Noord. Voor de ouders, kinderen, je team en last but not least: jezelf. Je bent van harte welkom!

Naast de vestiging aan de Bremstraat zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Fizeaustraat, Waldeyck Pyrmontlaan, Herengracht, Zuidas, Middenweg, Nassaukade, Voormalige Stadstimmertuin, Vondelstraat en Zuivelplein. Op IJburg zijn er twee Kindergarden vestigingen: Haveneiland en Steigereiland.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Marlous
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl
of op 06-302 45 810