Vestiging

Amsterdam Stad

Adres: Voormalige Stadstimmertuin 1-3, Amsterdam

Deze locatie, met sfeervolle binnenruimten en mooie tuin, is pas sinds 2016 in gebruik als kinderopvang. Je vindt ons in een rustige zijstraat aan het Weesperplein. De buurt is net zo leuk en levendig als je collega’s: allemaal gaan ze voor een gezellige, ontspannen sfeer.

Er wordt hard gewerkt en veel gelachen. De leeftijd van het team varieert op deze vestiging. De meeste medewerkers komen uit de omgeving van Zaandam en Purmerend.

Bekijk vacatures
Samen met de vestigingsmanager bezoek ik basisscholen. Dat doen we om de kinderen voor te bereiden op de zelfstandigheid die straks van ze verwacht wordt.

Stephanie Clasquin, 40

Verse maaltijden, eigen koks

Elke dag serveren we verse maaltijden die op de dag zelf door onze koks worden bereid. Ook is er de mogelijkheid voor ouders om eten te bestellen en mee te nemen aan het einde van de dag bij het ophalen van hun kind.

Kindergarden Stad heeft:

  • Opvang vanaf 2 maanden t/m 12 jaar
  • Horizontale groepen
  • 4 babygroepen (0 – 2 jaar)
  • 4 dreumes/peutergroepen (2 – 4 jaar)
  • 1 peuterplusgroep
  • BSO (4 – 12 jaar)

Naast de vestiging aan de Voormalige Stadstimmertuin zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Waldeck Pyrmontlaan, Vondelstraat, Herengracht, Zuidas, Middenweg, Onderlangs, Nassaukade, Steigereiland, Haveneiland, Fizeaustraat en Zuivelplein

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden