Vestiging

Houten Draaibrug

Adres: Draaibrug 2, Houten

Onze mooie vestiging is een fijne plek om in te werken. Bij binnenkomst ga je gelijk de centrale hal en keuken in, dit is het hart van de vestiging, alles komt hier samen. Alle groepen hebben hun eigen buitendeur naar de tuin met picknicktafels.

De sfeer is super, alles wordt met elkaar gedeeld: de leuke en gezellige dingen, maar ook de mindere. Werken in zo’n team geeft een kick!

Bekijk vacatures
Samen met de vestigingsmanager bezoek ik basisscholen. Dat doen we om de kinderen voor te bereiden op de zelfstandigheid die straks van ze verwacht wordt.

Stefanie Clasquin

Samen

Etentje, feestje of een Q-music party… Wat zijn we blij met ons team. Samen zetten we iets moois neer. Successen delen en vieren we met elkaar. Ook wel eens met een grote doos gebak (daar zijn we namelijk dol op).

Kindergarden Houten Draaibrug heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
  • Horizontale groepen
  • 3 babygroepen (0 – 2 jaar)
  • 2 dreumesgroep (1 – 3 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 – 4 jaar)

Voor de oudere kinderen is er vlakbij een nieuwe, avontuurlijke buitenschoolse opvang (BSO)

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden