Vestiging

Nieuw-Vennep

Adres: Helsinkilaan 2, Nieuw-Vennep

Vanaf 1 juli 2021 is Kindergarden ook te vinden in Nieuw-Vennep. Deze tijdelijke locatie gevestigd in een noodgebouw wat van binnen een huiselijk gevoel geeft. 

De grote, frisse en lichte ruimtes aan beide zijde van de locatie zorgen voor een huiselijke sfeer. Er zijn de komende jaren bouwplannen voor een nieuwbouw vestiging in Nieuw Vennep. We geven je hier, zodra mogelijk, meer informatie over. 

Bekijk vacatures
Het pedagogisch programma ligt niet ergens op een plank, maar is elke dag werkelijkheid!

Stephanie Clasquin

De uitgestrekte tuin is echt de eycatcher van deze locatie.

De allerkleinsten (0 tot 4 jaar) slapen en spelen in een aparte vleugel van het gebouw. Zo kunnen zij zich in een veilige omgeving, in eigen tempo ontwikkelen. Buiten vind je en een uitgestrekte tuin, geheel omheind, waar je kind fijn alle energie kwijt kan. Voor de baby’s hebben we een aparte tuin, aangrenzend aan de groepen onder schaduwrijke bomen.

De BSO vind je in een eigen vleugel binnen dit gebouw. Er zijn hier tal van activiteiten te beleven. Zoals koken in de kidskeuken of experimenteren in het Hoe?Zo!Lab. Je hebt als kind de regie over je eigen vrije tijd.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Wereldwijs

Over ons

Benieuwd naar Kindergarden?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Marlous
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl
of op 06-302 45 810