BBL - Werken en leren

Wij betalen je opleiding en je ontvangt meteen salaris

Karin

Ik ben zo blij dat ik deze omscholingskans heb gepakt, de BBL is een geweldig project.

Doe jij graag waar je het beste in bent?

Plezier hebben in je werk, bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en samen successen vieren. Dat is werken bij Kindergarden! Ook als je nog niet beschikt over het juiste diploma. Is het jouw droom om met kinderen te werken? Wil je graag in de kinderopvang werken?

Ben je leergierig, sta je open voor een mooi, nieuw avontuur en wil je het liefst morgen al aan de slag? Dan is dit jouw kans!
Wij betalen je opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en je ontvangt meteen salaris.

Nieuwe BBL klas verwacht najaar 2021

Op dit moment lopen er 3 klassen en is het helaas niet mogelijk om je aan te melden voor de BBL opleiding via Kindergarden. Gelukkig zijn we voornemens om in het najaar van 2021 weer te starten met een nieuwe klas. Zeer waarschijnlijk in de regio Amsterdam.

Is werken als pedagogische medewerker jouw droom en wil je graag deelnemen aan de volgende BBL klas? Laat dan je gegevens bij ons achter. Zo ben jij als eerste op de hoogte zodra wij gaan werven voor een nieuwe klas.

Ja ik laat graag mijn gegevens achter

Waarom een BBL bij Kindergarden?

  • Je volgt via de Kindergarden Academie een verkorte opleiding niveau 4 in slechts 2 jaar
  • Kindergarden betaalt jouw opleiding
  • Ben je geslaagd, dan bieden we je de garantie op een baan als pedagogisch medewerker op een van onze kinderdagverblijven of  BSO
  • Je maakt vanaf de eerste dag kennis met de unieke manier waarop wij werken en met ons pedagogisch programma Wereldwijs
  • Leren doe je vooral tijdens en op het werk. Je bouwt zelfstandig en onder goede begeleiding een portfolio op
  • Natuurlijk krijg je de best mogelijke begeleiding: je mentor vanuit de opleiding en je werkbegeleider op de vestiging waar je werkt.
  • Je hebt toegang tot het trainings- en coachingsaanbod van de Kindergarden Academie, met trainingen die aansluiten op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei

Naima El Haouari

Wat ik zo fijn vind, is dat je er van begin af aan helemaal bij hoort. Je voelt je zeker geen ‘BBL-er.

BBL Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4

In 2 jaar volg je de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Daarmee ben je gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang. Tijdens de BBL opleiding leer je alle aspecten die je nodig hebt om op de groep te werken. Denk aan het verzorgen van activiteiten op de groep, ontwikkeling stimuleren van kinderen, de dagelijkse verzorging, hoe om te gaan met bijzonder gedrag en hoe je een veilig pedagogisch klimaat creëert.

Uniek bij Kindergarden is dat de opleiding compleet is afgestemd op ons eigen pedagogisch programma en de manier waarop wij werken. Rond je de opleiding succesvol af, dan kun je direct aan de slag als gekwalificeerd pedagogisch medewerker op een van onze vestigingen.

Ik ben geïnteresseerd

Nieuwsgierig & vragen?

Ben je nieuwsgierig naar de BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker via de Kindergarden Academie? Heb je nog wel wat vragen en wil je graag meer informatie? Kijk dan eens tussen de veel gestelde vragen. We hopen hier al jouw vragen te beantwoorden.

Veel gestelde vragen

Naima over haar BBL

Hoe is dat: de eerste maanden als pedagogisch medewerker in opleiding bij Kindergarden? Naima El Haouari begon vorig jaar september, werkt drie dagen en gaat een dag per week naar school.

Lees haar ervaringen

Nu niet, maar ik blijf graag op de hoogte

Je weet nu al zeker dat dit jouw toekomst is en wilt graag deelnemen aan de BBL bij Kindergarden. Heb jij interesse in een van onze volgende klassen? Laat dan je gegevens bij ons achter. Zo ben jij als eerste op de hoogte zodra wij gaan werven voor een nieuwe klas.

 

Ja ik blijf graag op de hoogte