Werken & leren

Evelien Schaart

Wil jij graag leren & werken bij Kindergarden? Is dit jouw toekomst? We komen graag met je in contact voor een volgende klas.

Werken en leren bij Kindergarden

Plezier hebben in je werk, bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en samen successen vieren. Dat is werken bij Kindergarden! Ook als je nog niet beschikt over het juiste diploma. Wil je graag in de kinderopvang werken? Ben je leergierig, sta je open voor een mooi, nieuw avontuur en wil je het liefst morgen al aan de slag?

Wij leiden je graag op aan onze eigen Kindergarden Academie. Je volgt via ons leer- en werkprogramma in 2 jaar de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 3 & 4. Wij betalen de opleiding en… je ontvangt meteen salaris.

Pedagogisch medewerker niv. 3 & 4

In 2 jaar volg je de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 3 & 4. Daarmee ben je gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang. Tijdens de opleiding ga je 1 dag per week naar school en werk je 3 of 4 dagen op één van de kinderdagverblijven van Kindergarden. Zo leer je direct vanuit de praktijk en bouw je zelfstandig aan je portfolio. Je leert immers het meeste tijdens het werk. Kindergarden betaalt de opleiding en uiteraard ontvang je van ons salaris.

Ben jij geïnteresseerd in een leer- & werkplek?
Laat dan je gegevens bij ons achter. Zo ben jij als eerste op de hoogte van een nieuwe BBL opleiding via de Kindergarden Academie.

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Kindergarden Academie

Natuurlijk krijg je de best mogelijke begeleiding: je mentor vanuit de opleiding en je werkbegeleider op de vestiging waar je werkt. Je volgt klassikale lessen, beroepspraktijklessen en je werkt en leert op de groep. Naast de vaste opleidingsonderdelen is er ook veel aandacht voor het pedagogisch beleid van Kindergarden en de manier waarop wij werken. Rond je de opleiding succesvol af, dan kun je direct aan de slag als gekwalificeerd pedagogisch medewerker op een van onze vestigingen. Je hebt bovendien een erkend diploma op zak.

De voordelen

  • Je volgt via de Kindergarden Academie een verkorte opleiding: 2 jaar in plaats van de reguliere 3 jaar
  • Je maakt vanaf de eerste dag kennis met de unieke manier waarop wij werken en met ons pedagogisch programma Wereldwijs
  • Je hebt toegang tot het trainings- en coachingsaanbod van de Kindergarden Academie, met trainingen die aansluiten op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Leren doe je vooral tijdens en op het werk. Je bouwt zelfstandig en onder goede begeleiding een portfolio op
  • Kindergarden betaalt jouw opleiding. Tijdens de opleiding én daarna bieden we de garantie op een baan als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf of de BSO

Debbie Corinaldi, 28

Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden… Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

Naima El Haouari

Wat ik zo fijn vind, is dat je er van begin af aan helemaal bij hoort. Je voelt je zeker geen ‘BBL-er

Naima vertelt over haar BBL

Hoe is dat: de eerste maanden als pedagogisch medewerker in opleiding bij Kindergarden? Naima El Haouari begon vorig jaar september, werkt drie dagen en gaat een dag per week naar school.

Ze vertelt enthousiast over haar tweejarige BBL-opleiding: ‘Wil je de kinderopvang in? Grijp dan je kans!’

Lees meer

De mooiste baan die er is...

Als pedagogisch medewerker werk je dagelijks met kinderen en zie je baby’s opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Tijdens je opleiding ben jij net als je collega’s op de vestiging verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, verzorging en de ontwikkeling van de kinderen op het kinderdagverblijf. Je moedigt ze aan zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We bouwen jouw taken en verantwoordelijkheden steeds verder uit gedurende je opleiding. De werkbegeleider helpt je hierbij.

 

Lees meer

Past dit bij jou?

Deel jij met ons de passie voor de begeleiding, verzorging en ontwikkeling van kinderen? Ben jij leergierig en wil jij altijd al aan de slag in de kinderopvang, maar mis je het juiste diploma? We hopen je snel te ontmoeten.

  • Je kan 1 dag per week naar school en 3 of 4 dagen werken op één van onze vestigingen
  • Je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast om een nieuw avontuur aan te gaan en jezelf te ontwikkelen
  • Je hebt een opleiding afgerond op minimaal HAVO, VMBO of MBO niveau
  • Je kunt je vinden in het pedagogisch programma Wereldwijs van Kindergarden en je wilt graag aan de slag op een van onze kinderdagverblijven of buitenschoolse opvang (BSO)
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en je bent bereid hiervoor een toets af te leggen

Naima El Haouari

Als huishoudelijk medewerker mocht ik solliciteren voor de BBL en… ja! Werken en leren tegelijk, samen met een heel goede begeleiding: ik ben zo blij dat ik deze kans heb gekregen.

Interesse of vragen?

Ben je nieuwsgierig naar de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker via de Kindergarden Academie? Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met een van onze recruiters: Evelien Schaart of Brenda van Keulen via vacature@kindergarden.nl

Of kom naar een Meet & Greet op één van onze vestigingen bij jou in de regio. Deze avond of ochtend vertellen we je alles over de opleiding. Nemen we je mee in het traject van werken en leren bij Kindergarden. Leer je ons beter kennen, maar geven we je natuurlijk ook meer informatie over de functie van pedagogisch medewerker.

Bekijk de agenda

Hou mij op de hoogte!

Weet je nu al zeker dat dit jouw toekomst is en wil jij graag leren & werken bij Kindergarden? Laat dan je gegevens bij ons achter. Zo ben jij als eerste op de hoogte van een nieuwe klas.

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Neem contact op met onze recruiter
Evelien Schaart via vacature@kindergarden.nl
of 06 200 999 93