Werken en leren (BBL)

Evelien Warmerdam

Wil jij graag leren & werken bij Kindergarden? Is dit jouw toekomst? We komen graag met je in contact voor de volgende klas!

Werken en leren bij Kindergarden (BBL)

Plezier hebben in je werk, bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en samen successen vieren. Dat is werken bij Kindergarden! Ook als je nog niet beschikt over het juiste diploma.Wil je graag in de kinderopvang werken? Ben je leergierig, sta je open voor een mooi, nieuw avontuur en wil je het liefst morgen al aan de slag?

In 2020 vind er geen BBL opleiding meer van start maar je kan je nu aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van de 2-jarige BBL opleiding: gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 3 & 4 die waarschijnlijk in 2021 van start zal gaan!  Je gaat 1 dag per week naar school in Amsterdam en werkt 3 of 4 dagen op een van onze vestigingen in het land. Wij betalen je opleiding en je ontvangt meteen salaris.

Blijf op de hoogte! Meld je aan

Pedagogisch medewerker niv. 3 & 4

In 2 jaar volg je de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 3 & 4. Daarmee ben je gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang. Tijdens de opleiding ga je 1 dag per week naar school en werk je 3 of 4 dagen op één van de kinderdagverblijven van Kindergarden. Zo leer je direct vanuit de praktijk en bouw je zelfstandig aan je portfolio. Je leert immers het meeste tijdens het werk. Kindergarden betaalt de opleiding en uiteraard ontvang je van ons salaris.

Ben jij geïnteresseerd in een leer- & werkplek?

Meld je nu aan om op de hoogte te blijven van onze nieuwe startdatum van de nieuwe BBL-klas. Deze gaat februari 2021 waarschijnlijk van start!

Meld je hier aan

Kindergarden Academie

Natuurlijk krijg je de best mogelijke begeleiding: je mentor vanuit de opleiding en je werkbegeleider op de vestiging waar je werkt. Je volgt klassikale lessen, beroepspraktijklessen en je werkt en leert op de groep. Naast de vaste opleidingsonderdelen is er ook veel aandacht voor het pedagogisch beleid van Kindergarden en de manier waarop wij werken. Rond je de opleiding succesvol af, dan kun je direct aan de slag als gekwalificeerd pedagogisch medewerker op een van onze vestigingen. Je hebt bovendien een erkend diploma op zak.

Kindergarden Academie

De voordelen

  • Je volgt via de Kindergarden Academie een verkorte opleiding: 2 jaar in plaats van de reguliere 3 jaar
  • Je maakt vanaf de eerste dag kennis met de unieke manier waarop wij werken en met ons pedagogisch programma Wereldwijs
  • Je hebt toegang tot het trainings- en coachingsaanbod van de Kindergarden Academie, met trainingen die aansluiten op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Leren doe je vooral tijdens en op het werk. Je bouwt zelfstandig en onder goede begeleiding een portfolio op
  • Kindergarden betaalt jouw opleiding. Tijdens de opleiding én daarna bieden we de garantie op een baan als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf of de BSO

Debbie Corinaldi, 28

Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden… Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

Naima El Haouari

Wat ik zo fijn vind, is dat je er van begin af aan helemaal bij hoort. Je voelt je zeker geen ‘BBL-er

Naima vertelt over haar BBL

Hoe is dat: de eerste maanden als pedagogisch medewerker in opleiding bij Kindergarden? Naima El Haouari begon vorig jaar september, werkt drie dagen en gaat een dag per week naar school.

Ze vertelt enthousiast over haar tweejarige BBL-opleiding: ‘Wil je de kinderopvang in? Grijp dan je kans!’

Lees meer

De mooiste baan die er is...

Als pedagogisch medewerker werk je dagelijks met kinderen en zie je baby’s opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Tijdens je opleiding ben jij net als je collega’s op de vestiging verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, verzorging en de ontwikkeling van de kinderen op het kinderdagverblijf. Je moedigt ze aan zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We bouwen jouw taken en verantwoordelijkheden steeds verder uit gedurende je opleiding. De werkbegeleider helpt je hierbij.

Lees meer

Interesse of vragen?

Ben je nieuwsgierig naar de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker via de Kindergarden Academie? Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Evelien Warmerdam via 06-830 508 33

Hou mij op de hoogte

Weet je nu al zeker dat dit jouw toekomst is en wil jij graag leren & werken bij Kindergarden? Laat dan je gegevens bij ons achter voor een van de volgende lichtingen. Zo ben jij als eerste op de hoogte van een nieuwe klas die na verwachting in februari 2021 van start gaat.

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Neem contact op met onze recruiter
Brenda van Keulen via vacature@kindergarden.nl
of 06 830 508 33