Werken op de BSO

Rob Wijdeveld

Wat het verschil maakt? Jouw passie, kennis en talent.

Je wordt blij van onze BSO!

Actie of even chillen na een drukke schooldag? Of allebei? De kinderen op onze buitenschoolse opvang (BSO) mogen zelf aangeven aan welke activiteiten ze mee willen doen. Als ze iets leuk vinden, zijn ze namelijk meer betrokken en voelen ze zich verantwoordelijk, bijvoorbeeld om voor onze dieren te zorgen.

Samen maken jullie er een fantastische middag van of je nu gaat mozaïeken, voetballen, een hut bouwt, gaat slacklinen in de tuin, muziekles geeft of helpt bij het huiswerk. Jij krijgt alle tijd en ruimte om aandacht aan de kinderen te geven.

Een ontdekkingsreis; elke dag opnieuw

Spelenderwijs help jij om talenten en interesses te ontdekken, maar ook verder te ontwikkelen. Onze vestigingen zijn zo ingericht dat ze aansluiten op de belevingswereld van kinderen. Met passend sport- en spelmateriaal. En als het pand het toe laat, ingericht met aparte ruimten voor specifieke activiteiten. Een Kids keuken op kinderhoogte bijvoorbeeld, een kleinkunst atelier, computerruimte, huiskamer, een Hoe? Zo! lab om proefjes te doen of een gymzaal.

Buiten is net zo belangrijk als binnen. Bewegen en plezier staan centraal: ga hutten of vlotten bouwen, leer de kinderen vuur maken, ga de moestuin of het bamboebos in, of laat de kinderen zich lekker uitleven op het grasveld.

Onze BSO vacatures

Wereldwijs als basis

Bij Kindergarden is de ontwikkeling van de kinderen uitgangspunt. Zo maak je samen met je BSO-team dagprogramma’s afgestemd op ons pedagogisch programma Wereldwijs en de behoefte van de kinderen. Wereldwijs heeft zes ontwikkelgebieden. Elk staat voor een onderdeel van de ontwikkeling van een kind: fantasie en creatie bijvoorbeeld, zorgen voor elkaar en je omgeving, of kennis over natuur en wetenschap. Op basis daarvan organiseer je afwisselende activiteiten en avontuurlijke uitstapjes. Bij het ophalen informeer jij de ouders en neem jij hen mee in de ontwikkeling van hun kind(eren).

Lees meer

Onze BSO begint
bij jou!

Ben je enthousiast, actief en ondernemend? Kun je voor de juiste balans tussen inspanning en ontspanning zorgen? Kom dan ons BSO-team versterken en zet je passie, kennis en ervaring in voor de ontwikkeling van onze kinderen. Als pedagogisch medewerker op de BSO krijg je het vertrouwen om samen met je collega’s de kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar een leuk en leerzaam programma te bieden. Aan onze vestigingen zal het niet liggen. Die zijn even uitdagend als inspirerend. Voor de kinderen en voor jou!

Bekijk onze vacatures

Ontwikkel kinderen... en jezelf

Ga je aan de slag op de BSO van Kindergarden, dan kom je bij een Great Place to Work. We werken met hart en ziel en zijn trots op wat we doen. Elke dag weer. Wij willen ons blijven ontwikkelen – ook op het gebied van BSO – en jouw mening is hierin belangrijk. Daarnaast kijken we naar jouw individuele behoefte, wat is het beste voor jou? We investeren in je persoonlijke en professionele groei en kijken samen naar een goede work-life balans.

Collega Rob Wijdeveld vertelt je graag over zijn ervaringen bij BSO Houten.

Lees meer

Rob Wijdeveld

Kinderen hebben zoveel fantasie. Ze genieten van alles wat ze ontdekken en ik geniet mee.

Kom op sporters, creatieven, docenten en pedagogen!

Je kunt direct beginnen als pedagogisch medewerker op de BSO – bijbaan kan, mits je voldoende gekwalificeerd bent. Wat vragen we? Alle opleidingen voor pedagogisch medewerker, aangevuld met opleidingen als bijvoorbeeld:

MBO – Sport- en bewegingsleider (niveau 3) – Sport- en bewegingscoördinator (niveau 4) – Sport en Bewegen (niveau 3 en 4) – CIOS algemeen sportleider/ster

HBO – Leraar lichamelijke oefening (ALO) – Sport en Bewegen – Kunstzinnig vormende opleiding op HBO-niveau (docentenrichting binnen kunstonderwijs of kunstzinnige richting binnen lerarenopleiding)

Onze vacatures

Rianne Slagmolen

Al onze passie, kennis en ervaring zetten we in voor de ontwikkeling van de kinderen.

Uitgelichte vacatures

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Neem contact op met onze recruiter.
Bel, sms of app Evelien Lammers
op 06 200 999 93