Stefanie (40)

Pedagogisch medewerker

Samen met de vestigingsmanager bezoek ik basisscholen. Dat doen we om de kinderen voor te bereiden op de zelfstandigheid die straks van ze verwacht wordt.

Stefanie

Ontdekken, ontwikkelen… elke dag

‘We doen wat we zeggen. Dat is de kracht van Kindergarden. Het pedagogisch programma ligt niet ergens op een plank, maar is elke dag werkelijkheid! Waarom zou ik anders mijn vak gekozen hebben en mijn opleiding gedaan?

Ik kan hier inhoud aan mijn werk geven en voel me prettig bij de open, laagdrempelige cultuur: onze algemeen directeur draait gewoon een dagje mee op een vestiging.’

Geef ze de ruimte

‘Twintig jaar werk ik met heel veel plezier in de kinderopvang: op de BSO, met baby’s en peuters. Eerst wilde ik vooral verzorgen, helpen en beschermen. De laatste zeven jaar bij Kindergarden heb ik ervaren dat juist door dat stapje terug te doen je kinderen veel meer uitnodigt om hun eigen kwaliteiten te ontdekken. Bovendien zien wij op die manier ook beter wat ze allemaal kunnen.’

Wil jij ook werken al pedagogisch medewerker? Bekijk de relevante vacatures onderaan deze pagina.

Interesse in een andere functie? Klik op onderstaande button.

Bekijk alle vacatures

Het tafelmoment met de warme maaltijd bij de peuterplus... Wij zorgen dat alles aanwezig is, de kinderen halen zelf bordjes en bestek, delen bekers uit en schenken elkaar drinken in.

Stefanie

  • Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden… Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

    Debbie

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden