Vestiging

Amsterdam Vondelstraat

Adres: Vondelstraat 37, Amsterdam

Een heerlijk rustige locatie in het drukke hart van Amsterdam, dichtbij het Vondelpark met ook nog eens een grote tuin… Samenwerken en respect vinden we heel belangrijk. Iedereen werkt op zijn eigen groep op vaste dagen met vaste collega’s. Heel duidelijk, net als de communicatie. Je weet waar je aan toe bent.

Het pand telt meerdere verdiepingen, daardoor zien we elkaar niet altijd de hele dag door. Maar in de pauze is het altijd gezellig. We leren van elkaar, zijn er voor elkaar en kijken naar ieders unieke kwaliteiten.

Bekijk vacatures
Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden… Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

Debbie Corinaldi

In gesprek gaan

We koesteren onze warme, huiselijke sfeer en de open cultuur. Iedereen wordt gestimuleerd om open te zijn en feedback te geven. We plannen regelmatig overleg om professioneel in gesprek te gaan, maar daarnaast kletsen we ook graag bij tijdens etentjes, borrels en teamuitjes.

Kindergarden Vondelstraat heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
  • Horizontale groepen
  • 2 babygroepen (0 – 2 jaar)
  • 1 dreumesgroep (1 – 3 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 – 4 jaar)

Naast de vestiging aan de Vondelstraat zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Herengracht, Waldeck Pyrmontlaan, Zuivelplein, Zuidas, Middenweg, Onderlangs, Haveneiland, Steigereiland, Nassaukade, Voormalige Stadstimmertuin en Fizeaustraat.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden